Premiär för Dog Bakery Stockholm i Uppsala – ett paradis för hundar

25 augusti 2023

Varmt välkommen säger vi till vår nya hyresgäst Sofie Boman på Dog Bakery Uppsala som premiäröppnar på lördag 26 augusti. Dog Bakery är precis som namnet säger ett paradiscafé för hundar och såklart även för husse och matte.

Dog Bakery UppsalaPå Dogbakery Stockholm i Uppsala erbjuds exklusiva ”bakverk” för människans bästa vän. Vad sägs om Pupcakes, hundöl, Pupcorn, Doggie Donuts, egengjord hundmjukglass, Puppucino samt en välsorterad butik fylld av allt din hund kan önska sig. Alla bakverk bakas med godkänt innehåll från jordbruksverket. 

Sofie Boman, har tidigare arbetat på hundpensionat, volontärarbetat i Rumänien och har ett starkt hundintresse. Hon brinner för konceptet och hennes hund Louie, en australiensisk Shepperd är första provsmakare.

Konceptet som startade i Vasaparken i Stockholm 2019 blev en fullkomlig succé, och finns nu även i Göteborg och från och med lördag även i Uppsala. Sofie Boman är hundägare (såklart) berättar:

- Alla är varmt välkomna på handbakat hundgodis, utvalda och superfina hundkläder, en hundbar för fredagsölen och marknadens bästa hundfoder. På premiären kommer vi bjuda på alkoholfritt bubbel, musik och en härlig stämning. Man är välkommen både med och utan hund. Här finns såklart godsaker för människor också, säger Sofie.

Adress: Drottninggatan 7.

Öppettider:
Tisdagar - Fredagar: 11:00 - 19:00
Lördagar - Söndagar: 10:00 - 18:00
Måndagar: Stängt

www.dogbakerystockholm.com

Aktuellt